dimecres, 21 de gener del 2015

Finalització de l'informe i realització del resum

En aquesta sessió s'ha explicat el fet de preparar les conclusions dels resultats fets. Una CONCLUSIÓ és una explicació que barreja els resultats amb les hipòtesis plantejades inicialment.

S'ha recordat la forma de treballar una bibliografia (a partir de la recerca feta durant les primeres sessions teòriques) i, finalment, el concepte d'ANNEX, que no és exactament la mateixa que en un treball desenvolupat, sinó que aquí es col·loquen les imatges, taules i/o gràfics que considerem més importants.




Es pot descarregar el document en aquest enllaç (PDF).

La idea és tenir l'informe fet per a la setmana vinent, donat que és el darrer dia que es té abans que els treballs puguin ser inscrits, sempre que es vulgui, a l'Exporecerca Jove.

Hem de tenir en compte que, independentment de fer-se o no, tothom segueix el mateix procediment i haurà de finalitzar l'informe amb tots els apartat complets.

Posteriorment, s'han perfilat els informes dels diferents treballs. Posteriorment, s'ha mostrat com s'ha de realitzar el resum amb les 6 paraules clau, últim dels elements de cara a finalitzar aquest primer bloc d'aprenentatge i d'apuntar-se, si es considera oportú, a l'Exporecerca Jove, fet que es farà durant la propera setmana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada