dimecres, 23 d’abril del 2014

Nova sessió del Club després de l'Exporecerca i la Setmana Santa

Avui ha tingut lloc la primera sessió després de la Setmana Santa i dels èxits a la passada Exporecerca Jove, amb els dos treballs presentats i guardonats.

En  aquesta fase final del Club de Ciències, seguint el procés d'ensenyament-aprenentatge que va començar el passat mes d'octubre,  s'ensenyarà als diferents grups dos continguts:
  • Realització d'una presentació amb diapositives o algun programari alternatiu (com Prezi) i la conversió de la part experimental dels projectes en pràctiques de laboratori.
  • Desenvolupament dels projectes en un treball en gran, seguint les pautes del treball de recerca de batxillerat.

Fins ara, recordem, s'ha ensenyat a fer un petit informe, seguint les bases de l'Exporecerca Jove, així com la realització d'un pòster, per al mateix esdeveniments o posteriors, com Ciencia en Acción.

L'objectiu, com sempre, és que els projectes puguin tenir la qualitat suficient per poder ser presentats, de manera voluntària, a quatre esdeveniments: Ciencia en Acción (Barcelona), Certamen de Jóvenes Investigadores (Mollina, Málaga), els Premios "San Viator" (Madrid), a més dels Premis "Recerca Jove" (Barcelona).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada