dimecres, 16 de gener del 2013

Poc a poc els treballs es van finalitzant


Els diferents treballs van arribant a la seva finalització.

La sessió es va iniciar amb una breu explicació de les novetats, en relació amb els informes i els blocsweb que s'estan fent en els diferents projectes, que hi han pel que respecta a una possible participació a l'Exporecerca Jove.

Es va fer, posteriorment, una breu reunió conjunta amb tres dels sis treballs, mentre que per la resta, ja es van posar a treballar directament:
  • Cor: van passar les diferents dades de les mesures que necessiten als fulls de càlcul. Posteriorment, van aconseguir-ne de noves a partir de les persones que estaven en el centre.
  • Dermatologia: van seguir amb els experiments. Es va comentar la possibilitat de reduir els temps entre observacions de les mostres, que actualment és de 15 minuts, per 5-10 minuts, de cara a fer una seqüència de seguiment més contínua. Posteriorment, es van passar les dades al full de càlcul i a l'informe.
  • Celíacs: és el primer treball finalitzat, com es va comentar en una anterior entrada, encara que l'estan ampliant amb nous estudis i dades, principalment realcionades amb el cost econòmic i nous contactes de persones afectades de celiaquia, o familiars. Van treballar amb el bloc i reestructurant les diferents imatges que tenen per fer una sèrie de presentacions.
  • Ceguera: durant la setmana van estar avançant en el tema de la maqueta del sistema d'advertència i en la seva posta a punt. També van treballar en el desenvolupament i finalització de la maqueta de l'ull. Durant la sessió d'avui, van estar actualitzant el bloc i l'informe, per finalitzar-lo durant aquesta setmana.
  • Acústica: van estar treballant en el desenvolupament de l'informe. Es va dir de quedar per dintre de dues setmanes per finalitzar el mapa acústic d'Argentona.
  • Astronomia: vam definir els models i tractament de les dades obtingudes en els diferents experiments realitzats. Van treballar amb l'informe passant aquestes dades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada